10 причини да изберем маркетинг с добавена стойност

Що е то маркетинг с добавена стойност? Това е маркетинг за хората. Маркетинг с личен подход, маркетинг за „обикновения НЕобикновен човек“. В него са вложени сърце и душа, емоция и разбиране, откровение и най-вече любов… Без любов това, което правим, е лишено от смисъл. Любовта е невидимата частица, зарядът, чието присъствие усещаме не със сетивата, а със сърцето си – това усещане е много по-силно от всичко останало… Маркетингът с добавена стойност е нещо повече от маркетинг. Това е маркетинг без цена, който не просто продава – той разбира хората и затова те го избират.

Маркетингът с добавена стойност е най-доброто, на което брандовете могат да заложат в днешния конкурентен свят. За разлика от традиционния подход, този на маркетинга с добавена стойност не гони печалба на всяка цена и точно затова получава вниманието на потребителите:

  1. Маркетингът с добавена стойност залага на трайни резултати и редовни клиенти, които продължават да се връщат след първия досег с вашата дейност. В дългосрочен план това е много по-печеливша стратегия.
  2. Създавате имидж, който впечатлява. Брандът ви започва да се разпознава като качествен, защото вашата стратегия е ориентирана повече към нуждите на потребителя, а не към продажба на всяка цена.
  3. Изграждате връзка и доверие с вашата аудитория. Вие разбирате хората, на които продавате, затова те ви вярват. В перспектива очаквайте по-доволни и лоялни клиенти.
  4. Работата се изпълва с повече смисъл. Вие опознавате вашите потребители и откликвате на техните емоции. Това прави всеки работен ден значим, защото вие вече не просто продавате, а комуникирате, отговаряте на нечии очаквания, изпълнявате желания.
  5. Отличавате се от конкуренцията. Истинските професионалисти се различават от масата, защото влагат повече емоция и усилие в работата си.
  6. Вие сте оригинални и креативни. Вашият бранд е уникален и различен от другите. Маркетингът с добавена стойност прави вашия бранд неповторим – вие създавате изкуство, защото влагате частичка от себе си.
  7. Добавената стойност ви прави по-успешни. Личното отношение прави разликата между неуспешна и успешна кампания. Това няма цена.

8. Устойчивост във времето.Чувствата и добрите взаимоотношения нямат срок на годност и никога няма да спрат да бъдат модерни. Имаме нужда да споделяме и да бъдем разбрани.

9. Индивидуалност. За разлика от конвенционалния маркетинг, който е приложим за всяка сфера, маркетингът с добавена стойност отговаря на нуждите на вашия бизнес и на потребностите на вашите клиенти.

10. Стабилно развитие. Бизнесът ви ще се развива толкова дълго, колкото вие пожелаете, тъй като маркетингът с добавена стойност никога няма да спре да бъде ефективен.